Bestyrelsen

Bestyrelsen for Dansk Bartender Laug

 

Generel information:

 

Bestyrelsen er valgt blandt laugets aktive medlemmer. Dette forgår ved den årlige generalforsamling. Bestyrelses medlemmer bliver valgt for en 2 års periode mens suppleanter og revisorer vælges for 1 år.

Bestyrelsen mødes minimum 1 gang om måneden og der føres referat ved mødet. Referatet er tilgængeligt, for medlemmer ved den årlige generalforsamling.

Alle medlemmer kan få tilføjet et emne til bestyrelsesmødets agenda. Dette kan ske ved personligt at deltage i mødet eller ved at sende en mail til Formanden (se mail nedenfor).

Personlig deltagelse skal meddeles til Bestyrelsen på forhånd. Du kan altid kontakte bestyrelsen ved at kontakte formanden på formand@bartenderen.dk.

 

Bestyrelsen:

 

Formand: Daniel Abildgaard Rasmussen, Valgt til 2018

Blev valgt som konstitueret  formand til generalforsamlingen i foråret 2015, og til generalforsamlingen 2016 blev Daniel valgt som formand frem til 2018. Daniel har været en del af DBLs bestyrelse gennem de seneste 5 år, og til daglig arbejder han som bartender på Restaurant Almanak, The Standard. Ydermere læser han til kandidat i matematisk modellering og computing på Danmarks Tekniske Universitet.

 

Næstformand: Jesper Nielsen, Valgt til 2017

Jesper Nielsen har været en del af DBLs bestyrelse i 4 år. Han har stor erfaring fra det Københavnske natteliv som bartender, hvor han har været involveret med varer som The Drunken Flamingo og NORD. Han er uddannet sygeplejerske og er netop færdiguddannnet kandidat inden for IT.

 

Kasserer: Timo Mikkelsen, Valgt til 2018

Timo har været en del af Dansk Bartender Laugs bestyrelse det seneste år, men har allerede nu vist meget stort engagement i laugets aktiviteter og planlægning. Til daglig arbejder Timo hos Interbrands Wines & Spirits.

 

Sekretær: Rolf Bender, Valgt til 2017

Nyt bestyrelsesmedlem. Har deltaget til mange af laugets aktiviteter igennem det foregående år, og har repræsenteret Danmark til I.B.A. verdensmesterskaberne i Sofia, Bulgarien i 2015. Rolf arbejder til daglig som bartender på cocktialbaren Oakroom i Københaven, hvor han også er medejer.

 

 

Bestyrelsesmedlem: Christopher Lee Dahm Valgt til 2018

Nyt bestyrelsesmedlem. Har igennem de seneste 3 år deltaget aktivt i laugets aktiviteter og har de sidste to år repræsenteret Danmark til Den Internationale Calvados Konkurrence. Til daglig arbejder Christopher indenfor bankbranchen og som bartender på MASH Bredgade.

 

Suppleanter og Revisorer: 

 

Revisor (intern) Kirsten Holm Valgt til 2017

Ejer af K-Bar.

 

Revisor (intern) Jakob Glud Valgt til 2017

Barchef for Palace Bar

 

 

 

 

Årsregnsskab og Statsaut. Revisor

Dansk bartender laugs årsregnskab laves af kassereren. Regnskabet tjekkes og godkendes af en Statsaut. Revisor og alle bilag godkendes af de valgte interne revisorer. Alle bilag er mærket med årsag og underskrift. Årsregnskab skal godkendes på generalforsamlingen.

 

Statsaut. Revisor Gregers Holm Nielsen Valgt af bestyrelsen

Omøgade 8 3 sal, 2100 København Ø

40 86 92 44

Bliv medlem af Dansk Bartender Laug
Bestyrelsen
Cocktail bibliotek