Flair

Flair

Cocktails er kun den ene side af det fokus, som Dansk Bartender Laug har på agendaen. Der støttes meget op om hele flair kategorien, da vi mener at bartending er meget mere end at sammensætte forskellige ingredienser i rette mængder.

 

For mange henledes tankerne ofte på Tom Cruises film fra 88′, når flairing opleves live. Filmen siger ikke meget om flairing, men er stadig et godt udtryk for at der er en stor interesse for flair. Ofte har gæsten endda en forventning om, at bartenderen er i stand til at lire små tricks ud af ærmet.

 

Flairbartending er nemlig kunsten at skabe underholdningsværdi bag baren, så gæster får noget mere visuelt at se på. Vi ser i højere og højere grad hvordan bartendere over hele verden opfinder nye og innovative måder at manipulere deres værktøj på, for at imponere deres publikum. Over de seneste år er flairing et talent der oplever stigende efterspørgsel og ligeledes tiltrækker flere sponsorer, da det skaber stor synlighed ved fx konkurrencer og produktlanceringer.

 

Dansk Bartender Laug er den eneste organisation i Danmark der aktivt tager en interesse i at fremme flair, hvilket er ens betydende med, at der årligt bliver afholdt workshops, kurser, træningssessioner, og selvfølgelig DM.

 

En gang årligt bliver DM i Cocktail og Flair afviklet, hvor flairdelen samler de bedste flairbartendere i landet. Vinderen kvalificerer sig direkte til VM, og sørger for at repræsentere Danmark, når verdenseliten mødes.

Bliv medlem af Dansk Bartender Laug
Flair
Cocktail bibliotek