Aftenkursus i Molekylær Mixology med gastrofood

29

NOV

29. November 2012

Fidels, København

Dansk Bartender Laug inviterer jer hermed til aftenkursus i molekylær mixology i samarbejde med gastrofood.

 

Arrangementet afholdes torsdag d. 29. november 2012 på cocktailbaren Fidels fra kl. 17:00 – 19:00. Adressen er Dronnings Tværgade 9, 1302 København K.

 

I løbet af dette kursus vil gastrofood vise basale principper, tips og tricks inden for denne særlige bartenderdisciplin, hvor du denne aften vil få en unik mulighed for at opleve, dufte og smage disse specielle cocktails.

 

For at der er plads til, at alle kan se, hvad der kommer til at foregå af spændende ting i baren, så er der en deltagerbegrænsning på maks. 15 personer, hvor pladserne vil blive givet væk efter først-til-mølle-princippet. Tilmelding, til denne enestående mulighed, sker ved at sende en mail til Daniel Abildgaard Rasmussen på daniel_abildgaard@msn.com med overskriften ”Tilmelding til Molekylær Mixology”.

 

Det er gratis at deltage i arrangementet, hvis man er medlem af DBL, og hvis man ikke er medlem, er deltagerprisen på 100 kr.

 

Vi glæder os meget til at se dig, og vi ser frem til en spændende og lærerig aften i hyggeligt selskab.

 

Hvis du har nogle spørgsmål til dette arrangement, så er du velkommen til at kontakte Daniel Abildgaard Rasmussen (+45 2287 3860)

 

Med venlig hilsen

Dansk Bartender Laug

 

Vi kan hermed meddele, at alle pladser til dette arrangement er optaget af tilmeldte deltagere. Vi glæder os til at se alle de tilmeldte deltagere til en spændende aften i hyggelige selskab.

 

Vi kan hermed meddele at René fra gastrofood også vil medbringe sine molekylær-hjemmekits og refills af diverse spændende kemikaler, der kan købes efter kurset, hvor der vil være 15 % rabat. Med disse kits og kemikalier er der mulighed for at gå direkte hjem i hjemmebaren og lege den lille kemiker og genskabe nogle af alle de ting som vi kommer til at se under selve kurset.

 

Se mere her: www.gastrofood.dk/home1