Bols Around the Nordics

15

AUG

15. August 2013

Online

Kære alle medlemmer,

 

 

I forbindelse med introduktionen af Bols Elderflower til de nordiske lande, så lancerer Bols konkurrencen “Bols Around the Nordics”, der har en lokal konkurrence i hvert land. Se mere på Youtube og  Bols hjemmeside. For an english version.

 

 

 

 

 

Hovedpræmien er en direkte semifinaleplads i semifinalen i  Bols Around the World i 2014. Den nordiske konkurrence er opbygget som Bols Around the World og består af flere stadier:

 

 

  • Tilmeldinger indgives på Bols hjemmeside, hvor man kan registrere sig med det samme. I skal kreere end cocktail med Bols Elderflower. Man tilmelder sig med billede af cocktail, opskrift og en kort tekst omkring bartender og cocktail. Et dommerpanel udvælger herefter 12 finalister, der skal konkurrere i den danske finale.
  • 15/8 er sidste dato for tilmeldinger på hjemmesiden.
  • 16/9 er der finale i Dannmark for de 12 deltagere. De to bedste fra hvert land går videre til den nordiske finale i Amsterdam
  • 12-13/11 er der Nordisk finale i Amsterdam. Den nordiske vinder kåres og går direkte videre til semifinalen i Bols Around the World
  • Maj 2014 er der semifinale/finale i Bols Around the World
Vi shakes ved.
Dansk Bartender Laug