Dansk udvælgelsescocktailkonkurrence til Calvadoscocktailkonkurrence i Frankrig

3

MAR

3. Marts 2013

Zefside, Frederiksholms Kanal 4, 1220, København

UPDATE: HANS JUST STILLER OGSÅ CALVADOS BOULARD GRAN SOLARGE TIL RÅDIGHED TIL KONKURRENCEN UD OVER PÈRE MAGLOIRE XO. DET ER HELT FRIT AT VÆLGE I MELLEM DE TO MÆRKER.

 

Kære medlem,

 

Dansk Bartender Laug har hermed den store ære at invitere dig til udvælgelsescocktailkonkurrence, hvor vinderen får lov til at deltage i den 17. udgave af den højt respekterede, franske cocktailkonkurrence Calvados Nouvelle Vogue International Trophies. Derudover vinder den bedst placerede nuværende/tidligere EBS-elev til den danske udvælgelseskonkurrence retten til også at deltage i den franske konkurrence. I så fald at vinderen også er tidligere EBS-elev, får den næstbedst placerede EBS-elev rejsen til den danske konkurrence. Den franske konkurrence bliver afholdt søndag d. 7. – tirsdag 9. april 2013 i Deauville, hvor hele rejsen, inkl. kost og logi er betalt af Det Franske Bartender Laug.

 

 

Den danske udvælgelseskonkurrence kommer til at foregå søndag d. 3. marts 2013 på Zefside, Frederiksholms Kanal 4, 1220 København, kl. 16:00. Deltagere skal dog mødes senest kl. 15:30, for den sidste briefing.

 

Til konkurrencen du stiller op med en selvopfunden cocktail, hvor Calvados er dens base. Vi har været så heldige, at vores samarbejdspartner Hans Just stiller Père Magloire XO Calvados  og Calvados Boulard Gran Solarge til rådighed for alle deltagere til selve konkurrencen.

 

For at forberede vinderen mest muligt til den franske konkurrence, så indgår præsentationen af cocktailen som en særlig vigtig del af den samlede bedømmelse, hvor teknik, smag, balance, aroma og kreativitet også stadigvæk har stor betydning.

Cocktailen skal nemlig kreeres til en helt særlig, international stjerne, man kunne forestille sig at sejle med luksuriøse transatlantiske cruiselines. Derfor skal du forberede en præsentation af din cocktail i mens du fremstiller cocktailen til selve konkurrencen, hvor du fortæller hvorfor din udvalgte stjerne vil sætte særligt pris på netop din cocktail og argumentere for forbindelsen mellem cocktailen og berømtheden. Denne superstjerne kunne være alle fra de tidligere superstjerner, der rent faktisk sejlede med de luksuriøse, franske transatlantiske linjer som Charles Chaplin, Edith Piaf og Marlene Dietrich til de nutidige topstjerner som Angelina Jolie, Brad Pitt, George Clooney, Johnny Depp og endda Lady GaGa. Derudover skal deltageren være klar til at svare på spørgsmål angående produktion, anvendelse og produktkendskab indenfor Calvados.

 

Vi glæder os meget til at se dig og din calvadosbaserede cocktail til udvælgelsen og ikke mindst høre din historie om cocktailen og en verdenskendt superstjerne.

 

Hvis du har nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte Daniel Abildgaard Rasmussen på 22873860 eller daniel_abildgaard@msn.com.

 

Dansk Bartender Laug siger mange tak for samarbejdet med sponsorerne, der støtter op om denne konkurrence. Hans Just for at stille calvados til rådighed for deltagerne til selve konkurrencen, Heineken og Addsome for at stille øl og sodavand til rådighed og til Barkonsult for at levere glas til konkurrencen, samt ikke mindst Zefside for at stille bar og lokaler til rådighed.

 

Med venlig hilsen

Dansk Bartender Laug

 

Tilmelding til den danske udvælgelseskonkurrence sker til Daniel Abildgaard Rasmussen på daniel_abildgaard@msn.com. Ved tilmelding får du en retur mail med regelsæt og tilmeldingsblanket. Seneste tilmelding med cocktailopskrift er Tirsdag d. 26. februar 2013 kl. 20:00