DM i Alkoholfri Drinks, med Sikkertrafik

22

JUN

22. Juni 2012

Bruuns Galleri i Århus

Vi er meget stolte over vores samarbejde med Rådet for Sikkertrafik.

 

I forbindelse med Rådet for Sikkertrafiks kampagne mod spiritus kørsel sidste sommer, lavede Dansk Bartender Laug et par forskellige opskrifter uden alkohol, for at vise at en cocktaill nødvendigvis ikke altid skal indeholde alkohol. Og at den slet ikke skal indeholde alkohol, hvis man skal ud og køre bil. Dansk Bartender Laugs medlemmer har taget et standpunkt til spirituskørsel og vi vil sammen med Rådet for Sikkertrafik, gøre vores for, at ingen gæster sætter sig bag rattet med alkohol i blodet.

 

Vi har nu fået styr på programmet til DM i Alkoholfri Drinks 2012

 

 

Afholdes i Bruuns Galleri i Aarhus – hovedscenen tæt på Kvickly

 

 

Fra Kl. 14:00 til Kl. 18:00

 

Ialt 16 deltagere fra hele landet vil lave deres alkoholfrie drink til bedømmelse af vores 5-mands store dommerpanel samt af publikum. Alle deltagerne laver også en punch somuddeles som smagsprøver, så publikum kan smage med.

 

 

Regler:

Drinken må IKKE indeholde Alkohol

Max 5 ingredienser (ekskl. pynt)

Alle ingredienser skal kunne købes i et større dansk supermarked

Deltageren skal navngive deres drink – så navnet relatere til Trafiksikkerhed

Deltageren skal lave 7 eksemplarer af deres drink – 5 stk. til dommerpanelet og 2 stk. til to udvalgte meddommere blandt publikum.

Deltageren skal også lave en punch, som “hænger sammen med” drinken – en slags rød tråd mellem punch og drinken. Punchen uddeles til publikum, som små smagsprøver og til dommerpanelet, som også tager stilling til punchen.

 

De 5 dommere giver personlige point fra 1 til 10

 

4 deltagere går i finalen og alle 4 for udleveret en blandet kurv af produkter og laver en ny Non Alkoholic Drink. Deltageren med flest point for første drink, punchen og finale drinken vinder DM i Non Alkoholic Drink.

 

 

Vinderen modtager et rejsegavekort til en værdi af 10.000 kr.

 

 

 

 

 
DM i Alkoholfri Drinks, med Sikkertrafik