Masterclass i økologisk spiritus

25

NOV

25. November 2013

INCO, København

Kære Medlemmer,

 
I samarbejde med Det grønne selskab og Inco København, vil Dansk Bartender Laug (DBL) gerne invitere jer til – Masterclass i økologisk spiritus – med Alex Parker.

 
Til masterclass’en vil der blive gennemgået 7 forskellige økologiske spiritusprodukter og som en lille bonus, tager Alex en flaske med af deres nyeste whisky , hvor vi som de første i verden får lov til at smage den til en masterclass.

 
Det finder sted allerede den 25.11.13, kl. 17.00 – 19.00, hvor der vil blive serveret smagsprøver på den økologiske spiritus, samt vand og snacks.

 
Lokation for masterclass:
Inco København Cash & Carry
Flæsketorvet 84 A,
1711 København V – (Overfor Karrierebar)

 

For at tilmelde sig – Masterclass i økologisk spiritus – skal der sendes en mail til Jesper Nielsen (indaeldesign@hotmail.com), med navn og nummer. Sidste tilmeldingsfrist er den 23.11.13. Grundet begrænset antal pladser går efter først til møllen princippet.

 
Hvis du vil vide mere om økologisk spiritus, kan der læses mere på:http://www.altitudespirits.com/portfolio/highland-harvest.html

 
Masterclassen i økologisk spiritus er gratis for alle DBL’s medlemmer. Ønsker man at blive medlem kan det gøres på: http://www.bartenderen.dk/medlem/ – ellers koster deltagelsen 100 kr per person der deltager.

 

 

 

Mvh Dansk Bartender Laug