Vind en drømmerejse som bartender

1

MAJ

1. Maj 2014

www.tickettotheworld.net

8. august sender European Bartender School to eventyrere ud på en rejse jorden rundt – for at opleve, arbejde og berette om verdens storbyer.

 
Det sker med konkurrencen ’The Ticket To The World 2014’, hvor alle med en bartenderdrøm kan sende en ansøgning og argumentere for, hvorfor netop de skal vinde en gratis bartenderuddannelse, opleve livet i storbyer på tre kontinenter og arbejde med fuld løn på nogle af verdens førende cocktailbarer.

 

 

”Vi starter konkurrencen for at sætte fokus på bartenderfaget, som et job og en måde at opleve verden på,” siger Carsten Hansen, direktør og partner i EBS.
De to vindere gennemgår først bartender-uddannelsen på EBS’s skole på Kos – for dernæst at rejse til København, Dublin, Glasgow, Amsterdam, Barcelona, London, Sydney og Phuket. En rejse, der strækker sig frem til 23. december 2014. Undervejs arbejdes der som bartendere med fuld løn og rejse og ophold betalt. Til gengæld skal de løbende fortælle om deres oplevelser på www.bartenderskolen.dk.

 

Konkurrencen starter i dag – og man kan tilmelde sig på www.tickettotheworld.net, hvor man skal fortælle lidt om sig selv. Du kan tilmelde dig frem til 1. maj.
”Vi lægger først og fremmest vægt på, at deltagerne har vilje til jobbet og oplevelsen – og så selvfølgelig personlig gennemslagskraft,” udtaler Carsten Hansen, der sammen med de øvrige arrangører udpeger vinderne i starten af juni.
Følg med på twitter@ebsbarschools og www.facebook.com/EuropeanBartenderSchool.

 

 

Fakta om EBS:

European Bartender School har over de sidste 14 år uddannet mere end 40.000 bartendere. EBS har 16 bartenderskoler i 13 lande på 4 kontinenter, herunder i København.

 

Yderligere informationer:

Carsten Hansen, direktør og partner EBS, 52 39 66 63

Mail: ch@bartenderskolen.dk

Konkurrencen ’Ticket To The World 2014’ er arrangeret af EBS i samarbejde med William Grant & Sons, De Kuyper og Generator Hostels.