Whisky Master Class – Event 2 ud af 2

7

MAJ

7. Maj 2013

FUGU

 

 

 

 

Whisky Master Class

– The Macallan, Highland Park, The Famous Grouse –

Event 2 ud af 2

Kære medlemmer,

 

I en fortsat kold tid har vi valgt at varme os på whisky, derfor har vi i den kommende tid planlagt 2 whisky master classes til jer sammen med vores samarbejdspartnere.

 

DEN ANDEN MASTER CLASS:

Den anden masterclass finder sted tirsdag d. 7. maj kl. 15.00 på FUGU cocktailbar ved gammelstrand.

 

Denne masterclass vil blive afholdt Martin som er senior Brand Ambassadør hos The Macallan og Highland Park, han vil i løbet af eftermiddagen guide os igennem The Macallan, Higland park og The Famous Grouse. Derudover vil Nikolaj Brøndsted også kigge forbi og lave cocktails med de forskellige whisky’s.

 

Martin er Senior Brand Ambassador hos The Macallan og Highland Park, der flere gange har fået kåret Highland Park 18 til ”Best Spirit in the World”.

 

I mere end 20 år har Martin arbejdet med whisky. Før Martin blev Senior Brand Ambassador for The Macallan og Highland Park arbejdede han som Whisky Manager på det verdensberømte Craigellachie Hotels Quaich Bar, der rummer mere end 780 forskellige single malts.

 

Martin er blev i 2009 udnævnt til ”Keeper of the Quaich” og er desuden Master of Malt.

 

Vi har allieret os med Nikolaj Brøndsted, der vil give sit syn på de skotske dråber. Hvordan han ser udviklingen af single malt whiskyer, whisky i baren og hvor han ser muligheder… og så skal vi selvfølgelig smage og nyde de gyldne dråber.

 

Vi skal smage whiskyer fra:

– The Macallan, obs lancering af helt ny range!!

– Highland Park

– The Famous Grouse Family

 

Tilmelding til denne master class sker til rasmus@fidels.dk Det er gratis for DBL medlemmer at deltage, og for udefrakommende koster det 100 kr. pr. billet, der betales konstant på dagen. Dog har DBL medlemmer fortrinsret.

Se mere information om den første master class her.