Pernod Ricard

Pernod-Ricard

 

Pernod Ricard Denmark er ejet af den franske Pernod Ricard koncern, som er den ene af verdens to største spiritus- og vinvirksomheder. I Danmark er vi blandt de førende spiritus- og vinvirksomheder med markedets bredeste sortiment, der spænder fra stærke internationale mærker som Absolut Vodka, Jameson Whiskey, Havana Club rom og Jacob’s Creek vin, G.H. Mumm Champagne og Martell Cognac. Du kan læse mere på deres hjemmeside.

PRODUKTLISTE:

Rum

Havana Club

 

Irish Whiskeys

Jameson

Midleton Very Rare

 

Scotch blended Whiskies

Ballantine’s

Chivas

Royal Salute

 

Single malt Whiskies

Aberlour

The Glenlivet

Strathisla

Longmorn

Scapa

 

Vodka

ABSOLUT VODKA

ABSOLUT ELYX

 

 

Gin

Beefeater Gin

Plymouth Gin

Burrough’s Reserve

 

Likører

Kahlúa

Malibu

 

Cognac

Martell

 

Tequila

Olmeca

 

Champagne

G.H. Mumm

Perrier-Jouët

 

Wine-based aperitif

Dubonnet

Lillet

JAMESON

Da John Jameson efter moden overvejelse grundlagde sit destilleri i Dublin i 1780, var hans intention at skabe den bedste irske whiskey. Hans grundprincipper om kun at anvende de bedste råvarer, en helt urøget maltbyg og modning på de bedste egetræsfade bliver stadig brugt den dag i dag. Jameson er en seriøs whiskey, der ikke tager sig selv for seriøst, og netop denne uhøjtidelige tilgang til tilværelsen har gjort Jameson til den foretrukne irske whiskey i barmiljøet over hele verden. Jameson har skabt en kultur for whiskyelskere over hele verden, der er i stand til at nyde øjeblikket.

HAVANA CLUB

Verdens førende cubanske rom kan spore sin historie tilbage til 1878, og Havana Club fremstilles stadig i dag efter samme stolte traditioner som dengang. Cubanske sukkerrør af fornemste kvalitet bliver presset, og siruppen får lov til at gære. Ved en ekstremt tålmodig destillationsproces fremstiller man heraf en stærk og aromatisk spiritus. Denne lagres i fade af hvid eg, hvorefter den blandes med frisk sukkerrørs-destillat, som efterfølgende modnes igen. Rom fra forskellige tønder blandes og efterblandes

adskillige gange, indtil den ansvarlige maestro ronero (rommester) er tilfreds.

Aldersangivelsen på en flaske Havana Club angiver den yngste rom i flasken. Alle Havana Clubs produkter er ligeledes modnet helt naturligt.

En hundredårig tradition, som skaber en ypperlig kvalitet – og verdens hurtigst voksende rommærke.

Bliv medlem af Dansk Bartender Laug
Pernod Ricard
Cocktail bibliotek